Flannery celtic folk rock band

3,974
721 views
Published on December 6, 2018 by S SS

Flannery Folkrock
Published on Apr 26, 2012
Celtic folk rock band Flannery

Flannery is een Schotse folk rock band die maar een missie heeft: een feest bouwen dat het publiek niet snel zal vergeten. Dit doet de band met hun muziek vol Schots Keltische, maar ook Ierse invloeden. Flannery staat voor platteland en is daarom de ideale naam voor de zes nuchtere Groningse mannen die willen entertainen met rauwe, maar ook scherpe melodieuze folk rock.

Het repertoire van Flannery is afwisselend. Instrumentaal, folk, rock en zelfs rap komt voorbij. Het unieke zit hem in de muziek en de teksten die de band zelf schrijft.

De Keltische bagpipe rock band begon als een project tijdens een groot festival in het noorden van Nederland. De band werd geformeerd en dichter/performer Koos van der Goot werd erbij getrokken om de teksten te schrijven en te zingen. Dit zorgt voor een unieke combinatie.

De mannen halen werkelijk alles uit de kast om er een fantastisch feest van te maken. Duidelijke rocksferen gecombineerd met de dragende tonen van de doedelzak. Kortom: doedelzakmuziek in een zeer modern jasje.

Wilt u de band boeken of informatie aanvragen, kijk dan op www.flannery.nl

To embed this video in another website, use the following embed code: <video width="100%" controls on><source src="" type="video/mp4"></video> Category

Add your comment